Descoperă tratamente naturiste pentru picioare obosite și dureroase. Elimină senzația de disconfort cu ajutorul gelului pentru picioare Veinosan.

Activitățile zilnice sunt întrerupte din cauza senzației de picioare obosite și dureroase? Simți că depui din ce în ce mai mult efort să te plimbi, să stai în picioare sau să mergi la cumpărături?

Dacă ai răspuns la mai multe dintre întrebările de mai sus cu da, e timpul să descoperim de ce te dor membrele inferioare și care este tratamentul potrivit pentru picioare obosite și dureroase.

Nu-i așa că vrei să te bucuri din nou de activitățile tale preferate? Sau să încerci altele noi, dar fără să experimentezi dureri? Atunci să parcurgem împreună articolul de astăzi. 

Ce simțim când ne dor picioarele?

Când spunem picioare obosite și dureroase ne referim, de fapt, la dureri de picioare. Dar cum și unde se manifestă această durere?

Durerea poate fi simțită pe tot nivelul membrului inferior, de la șold până la călcâi. Aceasta este intermitentă sau constantă, iar în unele cazuri seamănă cu:

Senzația de picioare dureroase și obosite poate să dureze de la câteva minute până la ore, zile sau săptămâni întregi. Dar care pot fi cauzele?

Care sunt cauzele senzației de picioare obosite și dureroase?

Poți să simți durere și oboseală la nivelul membrelor inferioare din mai multe motive. 

De exemplu, statul pe scaun mai mult de 8 ore, fără pauze scurte de stretching s-ar putea să cauzeze dureri. Retenția de apă poate fi o altă cauză a picioarelor umflate, obosite și dureroase, precum și greutatea peste medie.

Însă una dintre principalele cauze este statul în picioare prelungit și forțat din cauza profesiei, denumit și ortostatism.

Ortostatismul prelungit poate duce cu ușurință la apariția venelor varicoase, adică a varicelor. Venele se inflamează apoi se răsucesc la nivelul picioarelor, cauzând senzația de oboseală și durere. 

Dacă varicele nu sunt tratate la timp, se poate ajunge la afecțiuni ca:

Din câte putem observa, ritmul de viață agitat sau o profesie care presupune ortostatism pot cauza varice, care netratate din timp, conduc spre afecțiuni mai grave. 

Leacuri bătrânești pentru varice

Pentru o ameliorare rapidă a durerilor cauzate de varice, se recomandă odihnă, comprese cu gheață locale, automasaj, băi fierbinți cu ulei de mentă și infuzii din plante. 

Însă ai nevoie de un tratament naturist eficient pentru picioare dureroase și obosite care să te ajute să previi orice situație neplăcută pentru starea de bine generală.

Veinosan, tratamentul naturist pentru picioare obosite și dureroase

Disconfortul de la nivelul picioarelor nu trebuie să fie descurajant, mai ales când există soluții care pot ajuta în eliminarea lui. Pe lângă automasaj frecvent, leacuri bătrânești pentru varice sau băi călduțe cu sare, poți încerca gelul Veinosan.

Tratamentul naturist pentru picioare obosite și dureroase sub formă de gel Veinosan este singurul care previne și, în același timp tratează picioarele obosite și varicele. Cum?

Cu ajutorul ingredientului activ Legance și a extractelor naturale, a căror eficiență a fost dovedită clinic:

Poți preveni ulcerul varicos și insuficiența venoasă cu ajutorul tratamentului naturist Veinosan. Gelul ușor de aplicat, cu absorbție rapidă, ajută să previi durerile de picioare cauzate de ortostatism și efort prelungit datorită combinației de plante eficiente. Gelul Veinosan conține o formulă unică pe piața din România, testată clinic de cercetători în domeniu. Află mai multe despre gelul Veinosan și beneficiile substanței active Legance. Elimină senzația de picioare obosite și dureroase și bucură-te din nou de activitățile care îți fac plăcere!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *