Află mai multe despre prevenirea varicelor în mod natural cu ajutorul gelului Veinosan. Picioarele tale merită un tratament naturist eficient.

Varicele afectează populația adultă feminină într-un ritm amețitor. Ortostatismul, obezitatea, staza venoasă sau circulația deficitară la nivelul picioarelor sunt doar câteva cauze care determină apariția venelor varicoase. Însă prevenirea varicelor este mai la îndemână ca oricând cu ajutorul tratamentelor naturiste.

Ce sunt varicele, cum se formează și cum se pot preveni aflăm în cele ce urmează.

Ce sunt varicele sau venele varicoase

Conform terminologiei medicale, varicele mai sunt cunoscute și sub denumirea de vene varicoase. Acestea apar când venele de la nivelul picioarelor se dilată din cauza circulației anormale a sângelui. 

Cum se formează varicele 

Este recomandat să avem în vedere faptul că orice venă poate să devină varicoasă. Însă, în cele mai multe cazuri, varicele se formează la nivelul picioarelor din cauza poziției bipede și a gravitației, care face ca presiunea să crească.

Acestea se formează la nivelul sistemului venos superficial, pot avea culoare albăstruie sau purpurie din cauza insuficienței venoase.

Venele au în componența sa valve, un fel de cute elastice situate în interiorul vaselor de sânge care ajută circulația. La nivelul picioarelor, acestea asigură circulația sângelui într-un singur sens. Dacă funcționarea valvelor este deficitară sau acestea sunt insuficiente, circulația venoasă normală nu mai este posibilă, rezultând venele varicoase. 

Simptome ale apariției varicelor

Pentru a putea preveni varicele, este necesar să știm și câteva simptome care le anunță. Dacă simțim că avem:

tratamentele naturiste pentru varice sunt mai mult decât necesare în această fază, ajutând la stoparea expansiunii și agravării afecțiunii. 

De ce e recomandat să prevenim varicele 

Netratate, varicele reprezintă un factor de risc ce poate duce la insuficiență venoasă sau, în cazuri mai grave:

Din cauza venelor varicoase ne putem simți picioarele obosite, dureroase și pot apărea probleme de ordin estetic. Fără o profilaxie corespunzătoare, venele albăstrui sau purpurii trebuie corectate chirurgical.

Cum prevenim varicele?

Atâta timp cât problema nu ține de genetică sau vârstă, caz în care sunt mai greu de ameliorat, varicele pot fi prevenite printr-un stil de viață cât mai sănătos, care implică:

Prevenirea varicelor în mod natural este mai mult decât recomandată pentru a nu se ajunge la eliminarea acestora prin metode invazive.

Tratament naturist pentru varice sub formă de gel

O alimentație bogată în nutrienți, mișcarea și hidratarea sunt oricând binevenite pentru o funcționare bună a întregului organism, cât și a sistemului vascular. Pe lângă acestea, putem adăuga pe listă și un tratament naturist eficient pentru prevenirea varicelor sub formă de gel.

Gelul pentru varice Veinosan conține ingrediente patentate, fiind recomandat în profilaxia venelor varicoase. Formula gelului este unică pe piața din România și a fost testată clinic în condiții de siguranță. 

Varicele sunt vizibil reduse încă de la primele aplicări ale gelului cu extracte naturale de castan, gălbenele, arnică, ulei esențial de pin, mentol, ulei esențial de rozmarin, ulei esențial de lămâie.

Ingredientul activ Legance obținut din ghimbir sălbatic prin extracție cu CO2 supercritic ajută la reducerea stazei venoase, prevenind venele varicoase și încetinind îmbătrânirea prematură a membrelor inferioare. De asemenea, îmbunătățește și microcirculația, una dintre cauzele apariției varicelor.

Formula unică sub formă de gel se aplică ușor, are o textură plăcută și se absoarbe repede, reducând inflamațiile și tratând simptomele picioarelor obosite.  Statul în picioare prelungit va fi mai ușor de gestionat cu ajutorul gelului Veinosan. Iar disconfortul va dispărea în mod natural. Sănătatea picioarelor tale îți este acum la îndemână. Află mai multe despre gelul pentru picioare Veinosan și combate varicele în mod rapid și eficient.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *