Petreci mult timp în picioare? Îți e teamă de varice? Aplică gelul Veinosan pentru prevenirea varicelor și elimină senzația de picioare obosite.

Tratarea senzației de picioare obosite și prevenirea și ameliorarea varicelor nu trebuie să rămână greu de obținut. Gelul Veinosan, compus din ingrediente naturale pentru prevenirea și tratarea venelor varicoase este necesar oricărei persoane care-și dorește să aibă picioare frumoase, fără varice.

Dar ce ingrediente naturale conține gelul Veinosan și cum acționează acestea pentru a preveni varicele și a elimina senzația de picioare grele și obosite? 

Gelul Veinosan și plantele medicinale pentru varice

Din cauza ortostatismului care presupune petrecerea unui interval mare de timp în picioare, sau a statului la birou ore întregi, circulația sanguină la nivelul membrelor inferioare începe să funcționeze anormal. Umflarea picioarelor, amorțeala și apariția venelor varicoase sunt doar câteva dintre simptomele care pot duce la agravarea stării de fapt.

Efectul benefic al gelului Veinosan asupra picioarelor se datorează extractelor pure din plante medicinale care stimulează circulația la nivelul picioarelor. Formula gelului este unică pe piața din România și a fost testată clinic de cercetători în condiții de siguranță. 

Află care sunt extractele din compoziția gelului Veinosan și acțiunea lor:

Extractul de castan ameliorează mâncărimile care apar la nivelul picioarelor din cauza efortului prelungit, reduce inflamațiile și diminuează durerile de picioare. De asemenea, îmbunătățește fluxul sanguin și microcirculația.

Extractul de gălbenele întărește pereții capilari ai venelor, reduce edemele de la nivelul gambelor activând sistemul limfatic, care transportă oxigenul și nutrienții către celule. De asemenea, îmbunătățește aspectul venelor în formă de pânză de păianjen.

Extractul de arnică reduce umflăturile produse de ortostatism sau de statul prelungit la birou, ameliorând senzația de picioare obosite și dureroase. În plus, ajută la menținerea tonusului picioarelor.

Uleiul esențial de pin stimulează circulația la nivelul picioarelor, are efect antiîmbătrânire asupra pielii, diminuează roșeața și reduce umflăturile. Combate acțiunea radicalilor liberi la nivelul pielii membrelor inferioare și are efect calmant. 

Uleiul esențial de rozmarin are efecte spasmolitice, adică ameliorează spasmele musculare, îmbunătățește circulația sângelui, prevenind formarea venelor varicoase și reduce senzația de picioare obosite.

Uleiul esențial de lămâie are efect astringent, ajută la îmbunătățirea aspectului pielii și oferă o senzație de prospețime. Accelerează vindecarea leziunilor cutanate minore la nivelul picioarelor și are proprietăți antifungice.

Mentholul înlătură senzația de picioare grele, obosite și umflate, oferind o stare de bine.

Cum funcționează gelul Veinosan pentru venele varicoase?

Circulația membrelor inferioare se realizează prin două sisteme:

Atunci când venele din sistemul nervos superficial sau venele în formă de pânză de păianjen se răsucesc din cauza funcționării incorecte a valvelor, apar varicele.

Cu ajutorul extractelor din plante medicinale cu efecte recunoscute asupra prevenirii și tratării varicelor, gelul Veinosan îmbunătățește circulația la nivelul sistemului nervos superficial, reduce umflăturile și calmează mușchii.

Efectul benefic al plantelor medicinale pentru tratarea venelor varicoase este potențat de ingredientul activ Legance. Formula unică a acestuia, obținută din ghimbir sălbatic prin extracție cu CO2 supercritic, ajută la ameliorarea senzației de picioare grele și obosite, la reducerea retenției de apă și a compresiei adipoase. 

Datorită combinației extractelor din plante și a agentului activ Legance, care a câștigat în anul 2012 Best practices award, gelul pentru varice Veinosan:

Formula unică a gelului pentru varice ajută la diminuarea inflamațiilor și previne formarea edemelor.

Cum se folosește gelul Veinosan 

Ușor de aplicat datorită ambalajului special cu pompiță, gelul Veinosan are o textură ușoară, care nu înfundă porii. Se aplică pe pielea curată și uscată, masând de jos în sus pentru o stimulare eficientă a circulației sanguine periferice. 

Formula patentată a gelului Veinosan previne cu succes venele varicoase și redă sănătatea picioarelor. Creat și testat de oameni de știință.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *