Despre noi

Cine suntem noi?

Suntem echipa de specialiști care îți aduce soluția pentru picioare frumoase și sănătoase.

Am pornit de la început pe ideea de a crea un produs natural, după o rețetă unică și eficientă, ale cărui rezultate să fie pe măsură.

Știm că îți dorești produse de calitate, cu eficiență dovedită clinic. Noi ținem cont de nevoile tale și îți oferim un produs de înaltă calitate, cu ingrediente premium, patentate.

Ce am creat pentru tine?

Gelul de care te vei îndrăgosti de la prima utilizare

Ai căutat îndelung o cremă potrivită pentru pielea ta și care să fie eficientă în lupta cu varicele și picioarele obosite. Îți dorești un produs de talie internațională, dar accesibil și recomandat de către studiile științifice. Ei bine, noi ți-l aducem sub forma gelului Veinosan. Se absoarbe ușor, fără a lăsa pete, iar combinația unică de ingrediente reduce inflamația, îmbunătățește aspectul venelor varicoase, elimină durerea locală și stimulează circulația periferică.

Încă de la primele utilizări oferă o senzație de ușurare, tratând simptomul de picioare obosite.

Echipa de specialiști

Recomandă!

În spatele Veinosan se află o echipă de oameni dedicați, specialiști în domeniul sănătății, care îți înțeleg nevoile. Produsul a fost testat și retestat de sute de ori pentru a ajunge în formula de care te poți bucura chiar astăzi. Rețeta pe care am urmat-o este unică în țara noastră și este gândită în conformitate cu dorințele tale de la un produs pentru picioare. Pentru noi este mai mult decât respectul pentru client, este grijă și implicare. 

Folosind ingrediente naturale recunoscute pentru beneficiile lor, experții Veinosan au mai adăugat ceva: LeganceTM, sau cum ne place să spunem, experiență franceză la pachet. Așadar, echipa noastră nu a creat doar un produs cu o formulă unică pentru piața autohtonă, ci a adus și ingrediente recunoscute și premiate internațional pentru eficacitatea dovedită.

Ce ne mai recomandă?

Îți cunoaștem standardele. Astfel încât ne-am asumat angajamentul de a-ți oferi un produs cu o formulă premium, într-un ambalaj accesibil și un design modern. Eficiența sa este dovedită de cercetările științifice și pe utilizarea ingredientelor naturale.

Din respect pentru tine și pentru natură, ne asigurăm că toate plantele medicinale sunt de calitate și prelucrate în condiții sigure. Și am fost recompensați prin certificarea ISO 22000:2018 TUV Austria.

Care este promisiunea noastră?

Să livrăm întocmai ceea ce spunem.

VEINOSAN_FINAL_cu_umbra-1-2

Zi de zi folosim ce are de oferit mai bun atât natura, cât și știința pentru a obține acest produs unic și eficient. Astfel ne dorim să luptăm alături de tine în prevenirea și tratarea varicelor și a picioarelor obosite.

Suntem siguri că gelul Veinosan te ajută să recapeți sănătatea și frumusețea picioarelor tale. Încearcă un produs inovativ, după o rețetă unică și cu rezultate. Noi spunem lucrurilor pe nume, iar ceea ce ne asumăm, este dovedit clinic. Însă, dacă efectele nu sunt cele așteptate, primești banii înapoi.  

Veinosan îți redă încrederea și starea de bine.

Mergi pe mâna noastră!